Turneul de fotbal „Patru regiuni pentru Europa” a fost deschis de Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Turneul internațional de fotbal pentru tineri sub 16 ani „Patru regiuni pentru Europa” a fost deschis, marți dimineața, pe Stadionul Areni, de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în prezența reprezentanților regiunilor Schwaben, Mayenne și Cernăuți.

Președintele Gheorghe Flutur a deschis, oficial, turneul de fotbal și a declarat că acesta face parte din proiectele derulate în comun de cele patru regiuni partenere, fiind un proiect care unește și a transmis succes participanților.

La rândul său, viceprimarul Lucian Harșovschi, a spus că municipalitatea suceveană a sprijinit acest turneu punând la dispoziție un teren cu gazon bun și că cea mai bună echipă va câștiga, dar crede că toți participanții au de câștigat prin acest eveniment.

Guvernatorul regiunii Cernăuți, Mihailo Pavliuk, și-a exprimat încrederea că turneul de fotbal va fi dominat de fair-play, iar președintele regiunii Schwaben a spus că astfel de evenimente arată unitatea Europei.

Reprezentantul regiunii Mayenne a transmis succes paticipanților, amintind că anul viitor turneul se va desfășura la Mayenne.

Festivitatea de premiere urmează să se desfășoare,  joi,  8 august, când va fi prezentat și un concert al orchestrei de cameră formată din muzicieni tineri din cele patru regiuni.


Intră acum și în grupul de