Acasă Actualitate Consilierul județean PSD Gabriela Mihai este noul inspector şcolar general al județului...

Consilierul județean PSD Gabriela Mihai este noul inspector şcolar general al județului Suceava. Ea a fost avansată la doar două luni după ce fusese numită inspector școlar general adjunct


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean PSD Gabriela Mihai a fost numită prin ordin al ministrului Educației Naționale inspector școlar general al județului Suceava.

Ea era inspector școlar general adjunct pentru domeniul Curriculum şi inspecţie şcolară



Mihai, director al Școlii Generale nr 1 Suceava fusese numită în 30 mai, ”prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Suceava, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației Naționale, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2018/2019”

Ea îi ia locul astfel lui Cristian Cuciurean care fusese numit inspector școlar general în luna martie după ce Gheorghe Lazăr a fost eliberat din funcție.

Cristian Cuciurean revine pe funcția de inspector școlar general adjunct al județului Suceava, poziție pentru care a dat concurs.

Reamintim că celălalt inspector școlar general adjunct al județului este  Alexandra Chirilă care a fost numită în 23 mai 2019 inspector şcolar adjunct pentru domeniul management.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version