Şi-a luat musafirul la bătaie şi i-a tăiat tendonul mâinii drepte


Intră acum și în grupul de

Plecat în vizită cu soţia sa în satul alăturat, un bărbat din localitatea suceveană Grămeşti a ajuns la spital cu tendonul mâinii drepte tăiat, după ce gazda a sărit la bătaie. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 21.00, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Grămeşti au fost sesizaţi prin „SNUAU 112” despre faptul că C. Haralambie, în vârstă de 46 ani, din satul Botoşăniţa Mica, comuna Grămeşti, a fost victima unei agresiuni.

Poliţiştii au derulat cercetările şi au constatat că victima, C. Haralambie prin jurul orelor 20,00 a venit în vizită împreuna cu soţia sa la locuinţa lui H. Marcel, în vârstă de 34 ani, din satul Grămeşti, comuna Grămeşti.

În timp ce C. Haralambie se afla în curtea locuinţei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, H. Marcel l-a lovit cu un corp contondent în zona capului şi a feţei.
În urma agresiunii care a avut loc C. Haralambie a suferit mai multe leziuni corporale fapt pentru care s-a solicitat deplasarea la faţa locului a ambulanţei, cel în cauză fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea acordării de îngrijiri medicale, ocazie cu care s-a stabilit diagnosticul de „plagă tăiată cu secţiune tendon mâna dreapta, plagă parietală”, necesitând 20 – 25 zile de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări de către Poliţia Grămeşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de