Şapte răniţi în urma unei tamponări între două maşini


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de 7 persoane, printre care şi un bebeluş de o lună, au fost răniţi, duminică dimineaţă, într-un accident rutier. Potrivit IPJ Suceava, la ora 07:55, pe DN 2 în afara comunei Fântâna Mare, A. Mihai, de 41 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia cu DN 15C, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu alt autoturism, condus de către V. Andrei, de 26 ani, din Târgu Neamţ.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei A. A., de 16 ani, din municipiul Iaşi, care fiind transportată la spital i s-a stabilit diagnosticul „contuzie scalp frontal stâng, comoţie cerebrală, entorsă coloană cervicală”, necesitând pentru vindecare circa 10-12 zile de îngrijiri medicale, a lui A. Cristian, de 35 ani, din municipiul Iaşi, care a fost diagnosticat cu „contuzie toracică simplă”, ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale, pasageri în autoturismul vinovat de producerea accidentului.

A mai rezultat rănirea uşoară a minorului A.,S., de 14 ani, din municipiul Suceava, diagnosticat cu „plăgi contuze multiple cranio-faciale, contuzie antebraţ stâng, comoţie cerebrală”, necesitând 15-17 zile de îngrijiri medicale, a lui V. Irina, de 25 ani, din municipiul Suceava, diagnosticată cu „plagă contuză scalpată fronto-parietală, comoţie cerebrală”, necesitând 5-6 zile de îngrijiri, V. F., de 1 lună, din municipiul Suceava, care a fost diagnosticat „contuzie scalp”, necesitând 2-3 zile de îngrijiri medicale, A. Melania, în vârstă de 47 ani, din municipiul Suceava, diagnosticată cu „contuzie facială simplă”, necesitând 3-4 zile de îngrijiri medicale şi A. Vasile, de 54 ani, din municipiul Suceava, cu diagnosticul „contuzie toracică simplă”, necesitând 2-3 zile de îngrijiri, toţi pasageri în autoturismul ce se deplasa regulamentar.

Conducătorii auto purtau centură de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de