A intrat în şanţ ca să evite tamponarea cu maşina din faţă

Pe drumul naţional DN 2E, pe raza comunei Cornu Luncii, marţi, în jurul orei 14:50, a avut loc un accident de circulaţie. Potrivit IPJ Suceava, M. Vasile, de 47 ani, din comuna Dolheştii Mari, a declarat că în timp ce conducea un autoturism, în faţa sa se afla un alt autoturism, care a frânat brusc, iar pentru a evita impactul, a virat stânga de volan şi s-a răsturnat în şanţ.

Acesta a mai declarat că în autoturism se mai afla o persoană de sex feminin, a cărei identitate nu o cunoaşte, care a părăsit locul accidentului, înainte de sosirea poliţiei, declarând că nu a suferit vătămări corporale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 16:15, Poliţia Municipiului Suceava a fost anunţată despre faptul că la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat B. Anişoara, de 47 ani localnică, care a declarat că a fost implicată într-un accident rutier pe raza localităţii Cornu Luncii. Aceasta a fost examinată clinic şi i s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral şi contuzie regiune parietală stânga”, necesitând pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.