Ţigări de contrabandă, ascunse în cutii de prăjituri şi saci de făină şi zahăr


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au ridicat în vederea confiscării de la patru cetăţeni din Botoşani, ţigări în valoare de 3188 lei, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit. Potrivit IJPF Suceava, miercuri, la P.T.F. Siret, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Audi”, patru persoane, L. Damian, Ş. Mariana, R. Florentina şi S. Niculina, toate domiciliate în judeţul Botoşani.

În urma controlului amănunţit asupra persoanelor şi bagajelor, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în saci cu zahăr, făină şi în cutii de prăjituri, un număr de 760 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Persoanele în cauză au declarat poliţiştilor de frontieră, că au cumpărat ţigările din Ucraina, cu intenţia de a le comercializa în pieţele din judeţul Botoşani, în vederea obţinerii de profit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 3.188 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar cele patru persoane au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, fiecare.


Intră acum și în grupul de