Flăcări într-o gospodărie din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un scurtcircuit a provocat un incendiu miercuri, după-amiază într-o gospodărie din oraşul Vicovu de Sus. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 18:18, astfel că Garda de intervenţie Vicovu de Sus a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la gospodăria Ilenei P., din oraşul Vicovu de Sus, str. Calea Cernăuţi.

Când pompierii au ajuns la faţa locului ardeau magazia, construită din lemn cu astereală de lemn şi învelitoare din polietilenă şi două stoguri de fân, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit şi locuinţele învecinate.

Focul a fost stins la ora 19.31, în limitele găsite. Au ars magazia pe o suprafaţă de cca 15 mp, materiale textile, mobilier şi circa 1.000 kg de fân. De asemenea, s-au degradat un frigider şi o bicicletă, pagubele fiind estimate la aproximativ 2.500 lei.

Rezultatul primelor estimări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către un cablu electric neizolat corespunzător.

Pompierii au salvat casa de locuit şi locuinţele învecinate, în valoare de circa 120.000 lei.


Intră acum și în grupul de