Trei minori din Fălticeni au furat dintr-un birou suma de 500 lei, în bancnote de 1 leu


Intră acum și în grupul de

Poliţia a fost sesizată telefonic prin „SNUAU 112”, miercuri, în jurul orei 17.03, de N. Niculai, administrator la o societate comercială din Fălticeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un birou, pe un geam lăsat deschis şi au sustras o sumă de bani. Imediat la faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţişti şi jandarmi, ce a depistat în zona comiterii furtului pe minorul S. C., de 11 ani, din localitate.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că minorul, în timp ce se afla împreună cu L. A., de 15 ani şi B. A., de 11 ani, ambii localnici, a pătruns pe geamul rămas deschis în incinta unui birou şi dintr-un sertar a sustras suma de circa 500 lei, în bancnote de 1 leu. După ce a luat banii din sertar, S. C. i-a aruncat pe geam pentru a fi luaţi de B. A. O parte din bani, respectiv suma de 200 lei, au fost recuperaţi de B. Daniela din comuna Rîşca, care aştepta în zonă un mijloc de transport şi care i-a predat administratorului societăţii. Restul au fost luaţi de B. A., care a reuşit să fugă de la faţa locului împreună cu L. A.

S-a reuşit prinderea lui L. A. în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi identificat şi cel de-al treilea participant. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de