S-au răsturnat cu maşinile din cauza vitezei excesive


Intră acum și în grupul de

Două autoturisme s-au răsturnat duminică dimineaţă, după ce şoferii au pierdut controlul asupra volanului, din cauza vitezei excesive. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la orele 06.45, pe strada Horia, din municipiul Rădăuţi, C. Ionuţ, de 19 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit într-un gard, după care s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului I. Vasile, de 19 ani localnic.

Conducătorul auto nu purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, la orele 07.55, pe DN 2E în afara comunei Rădăşeni, D. Toader, de 47 ani, din oraşul Năsăud, judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea o autoutilitară, din cauza vitezei, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

D. Valeria, de 44 ani, din oraşul Năsăud, judeţul Bistriţa Năsăud, pasageră în maşină a fost rănită în urma impactului.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de