Ţigări de contrabandă, ascunse în locaşul roţii de rezervă şi în semiaripi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Suceava au executat o misiune specifică pe raza oraşului Siret, la sfârşitul săptămânii trecute descoperind pachete de ţigări în locaşul roţii de rezervă, în semiaripi a unei maşini. Potrivit IJPF Suceava, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism marca „Cielo Daewoo”, condus de S. Daniel, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în comuna Mihăileni – jud. Botoşani. După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea autoturismului, ocazie cu care s-au descoperit ascunse în locaşul roţii de rezervă, în semiaripi şi în bagajele personale, 761 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale de provenienţă.

Fiind întrebat de provenienţa ţigărilor, şoferul a declarat că le-a achiziţionat de la diferite persoane pe raza oraşului Siret şi intenţiona să le revândă în municipiul Suceava în vederea obţinerii de profit ilicit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 3.196 lei a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1500 lei.


Intră acum și în grupul de