DN 17 aşteaptă ordinele lui Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Lucrările la DN 17, drumul care leagă Suceava de Vatra Dornei, s-au blocat din nou, de această dată undeva în zona localităţii Prisaca Dornei (comuna Vama) din cauza lipsei unor avize de la Romtelecom, pentru mutarea unor cabluri cu fibră optică. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că lucrările sunt blocate, dar că a convocat în regim de urgenţă, la CJ, pe cei responsabili de situaţia de acolo şi că speră ca lucrurile să revină la normal şi treaba să continue în zonă.

„Nu-i las în pace până nu rezolvăm problema de acolo!”, a spus cu fermitate şeful executivului judeţean sucevean. Flutur nu este la prima acţiune de acest gen, el implicându-se foarte serios în finalizarea acestui proiect ce ţine blocată „coloana vertebrală rutieră” a judeţului de mai bine de trei ani.

DN 17 a fost dat în lucru în vederea modernizării în anul 2005, iar în noiembrie 2007 trebuia finalizat. Fosta guvernare a fost aproape neputincioasă în faţa lipsei de acţiune a constructorilor, astfel încât lucrările au fost trenate până în toamna acestui an.


Intră acum și în grupul de