Lucian Harșovschi: Lucrările de modernizare a străzilor și trotuarelor se fac în ritm susținut și se deschid noi șantiere pe măsură ce se finalizează altele. Luni s-au finalizat lucrările pe strada Anastasie Crimca și au început lucrări pe Aleea Trandafirilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, luni, că ritmul lucrărilor de modernizare de străzi și trotuare în municipiu este unul susținut și că imediat ce se finalizează lucrări se încep altele.

El a anunțat luni că echipa din zona Centru-Areni a finalizat lucrările pe strada Anastasie Crimca și lucrează acum pe strada Aleea Trandafirilor.

„Zilnic se deschid noi șantiere în funcție de programarea făcută și de disponibilitățile echipelor de constructori”, a spus Harșovschi.

Viceprimarul Sucevei a arătat că în ceea ce privește strada Anastasie Crimca a fost reabilitată o suprafață de 1440 de mp de covor asfaltic, au fost amenajate parcări pe 440 de mp, fiind amenajate 56 de locuri de parcare din care 17 au fost create pe partea cu clădirea Palatului de Justiție.

Totodată au fost montată bordură mare pe o lungime de 306 ml, bordură mică pe  325 ml și pavaje pe o suprafața de 455 mp.


Intră acum și în grupul de