Doi dintre agresorii omului de afaceri rădăuţean, arestaţi


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Rădăuţi a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Vasile C. (40 ani), din Vicovu de Jos, şi Petru M. (45 ani), din Rădăuţi, care sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate şi vătămare corporală gravă, iar pentru un al treilea bărbat implicat în acest caz, Radu P. (47 ani), care a dispărut, s-a emis mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile. Cel de-al patrulea bărbat implicat în acest incident, Radu S. (38 ani) din Rădăuţi, care a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute şi are interdicţie de a părăsi localitatea, urmează să fie prezentat joi Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă.

Cei patru sunt acuzaţi că în noaptea de 1 mai l-au sechestrat în locuinţa lui Vasile C. din Vicovu de Jos, pe Samoil A., proprietarul unei firme de transport marfă din Rădăuţi pe care l-au lovit şi i-au tăiat o falangă de la mâna dreaptă pentru că nu a restituit un împrumut făcut la sfârşitul anului trecut.

După ce omul de afaceri rădăuţean a reclamat fapta poliţiei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, două dintre TIR-uri au fost incendiate.


Intră acum și în grupul de