Gheorghe Flutur, după ce a inspectat lucrările la drumurile județene în zona Rădăuți: Deși am primit sume modeste de la Guvern putem anunța că finalizăm reabilitarea mai multor tronsoane de drumuri


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, după ce a inspectat stadiul lucrărilor la drumurile județene din zona Rădăuți că, în ciuda sumelor modeste primite de CJ Suceava de la Guvern, se finalizează mai multe tronsoane de drum.

Flutur a declarat că s-a finalizat modernizarea tronsonului de drum de la Gălănești unde CJ Suceava a încheiat un parteneriat cu primăria din localitate, că există un stadiu avansat al lucrărilor la Brodina – Straja și că a intrat pe procedura de licitație drumul de la Bilca spre Frătăuții Noi.

Președintele Flutur a menționat că acum se poate vorbi despre finalizarea, într-un timp foarte scurt, a lucrărilor de modernizare a unui tronson de 2,4 km la Gălănești, care face legătura spre Frătăuții  Vechi și spre Frătăuții Noi.

El a mai spus că aici CJ Suceava are un parteneriat cu Primăria Gălănești prin care se vor mai moderniza încă 2,4 km.

În ceea ce privește drumul Straja – Brodina, Gheorghe Flutur a spus că mai sunt de făcut reparații pe câteva sute de metri și se ajunge la tronsonul Brodina – Ulma pe care CJ Suceava l-a modernizat anul trecut, iar pentru siguranța traficului se va trece apoi la executarea marcajelor.

„Pentru această zonă revin cu solicitare către Apele Romane să continue lucrările de apărare a malurilor râului Suceava, pentru a pune în siguranță casele oamenilor.

În zonă, în acest an, am făcut reparații la drumurile județene la Marginea, Volovăț, Burla, iar în procedură de licitație avem drumul Bilca – Frătăuții Noi”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a arătat că în ciuda fondurilor modeste primite de la Guvern CJ Suceava a reușit să reabiliteze multe tronsoane de drum.

„Așadar, putem anunța deja finalizarea reabilitării a multor tronsoane de drumuri acum la începutul lunii septembrie, în pofida bugetului modest primit de la Guvern comparativ cu alte județe și având în vedere rețeaua de drumuri din județul Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai anunțat că de marți au început lucrările de asfaltare la drumul Stulpicani – Gemenea, spre Codrii Seculari de la Slătioara.


Intră acum și în grupul de