Spărgătorii din Fălticeni, prinşi pe rând de poliţişti … dar fără folos


Intră acum și în grupul de

Nu că ar avea vreo importanţă pentru Justiţie faptul că în Fălticeni există o reţea de minori ce dă spargeri, dar poliţiştii fălticeneni au mai pus mâna pe un tânăr ce împreună cu un minor a participat la un furt. Potrivit IPJ Suceava, joi, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, a fost identificat Ş. Petru, de 28 ani, localnic, suspect de comiterea infracţiunii de „furt calificat”, în cauza privind furtul dintr-un magazin din Fălticeni, comis în noaptea de 02/03.04.2009.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, Ş. Petru a recunoscut faptul că a comis furtul împreună cu minorul L. R., de 16 ani din aceeaşi localitate, arestat preventiv în alte cauze.

Astfel, Ş. Petru a declarat că în noaptea de 02/03.04.2009, în timp ce L. R. a demontat siguranţele de la tabloul electric a magazinului şi a rămas să păzească zona, a intrat în interior, după ce a spart un geam. Din interior a sustras ţigări şi bani pe care i-a împărţit cu L.R., valoarea prejudiciului fiind de circa 1.000 lei.
În baza probatoriului administrat, Ş. Petru a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care nu şi-a însuşit propunerea de arestare preventivă şi a dispus faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.


Intră acum și în grupul de