“HoReCa” 2009 – spectacolul de la parterul Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Parterul complexului comercial sucevean Iulius Mall s-a transformat, începând de joi dimineaţă, într-un show-room specializat în mobilier şi amenajări specifice pentru structuri de tip HoReCa.

Aflat la cea de-a doua ediţie, Târgul naţional “Hotel Catering Restaurant Expo Bucovina”, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava, reuneşte un număr mare de firme specializate în acest domeniu, din judeţ şi din afara lui, care îşi expun ultimele creaţii în materie de echipamente şi mobilier.
Acest eveniment se adresează în mod special celor care deţin afaceri în domeniul hotelier şi al restaurantelor, prezentând totodată obiecte care pot fi admirate sau achiziţionate, după caz, chiar de sucevenii de rând. Reprezentanţii firmelor şi societăţilor care participă la acest târg s-au arătat încântaţi de organizare şi de spaţiul în care se desfăşoară această ediţie a târgului.

Administratorul unei firme de producţie mobilier din Piatra Neamţ, Antonina Dascălu, a declarat pentru NewsBucovina.ro că este foarte mulţumită de organizarea evenimentului adăugând că “suntem adepţii stilului minimalist, dezvoltăm curentul Arte Povera şi, deşi producem în general pentru export ne bucurăm să îi vedem pe suceveni interesaţi de acest mobilier din lemn masiv, apreciat mai mult în străinătate decât în ţară.”

Luminiţa Grigoriu, şef secţie la firma “Terra Construct” din Botoşani, a declarat că deşi este prima dată când participă la acest târg a fost surprinsă plăcut de modul în care a demarat evenimentul: “Dacă o să fie cazul, anul viitor ne întoarcem”, a spus aceasta.

Timp de 3 zile, până în data de 10 mai, sucevenii pot admira numeroase exponate care reprezintă atracţia târgului, aceştia având şi posibilitatea de a achiziţiona unele produse de la firmele care nu numai expun ci, după caz, îşi scot la vânzare produsele prezentate.

Manifestarea este specializată în: mobilier şi amenajări specifice pentru structuri de tip HoReCa, instalaţii de refrigerare, conservare şi ambalare, echipamente şi accesorii pentru bucătării, produse de curăţenie şi igienizare, cosmetice pentru hoteluri şi restaurante, obiecte şi accesorii sanitare, decoraţiuni interioare şi exterioare, echipamente electronice şi audio-video, produse din sticlă, ceramică şi porţelan, băuturi alcoolice şi răcoritoare etc. .


Intră acum și în grupul de