Pensiune turistică din Cârlibaba salvată de la incendiere de pompierii militari. Focul a afectat acoperișul piscinei și o magazie de lemne


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Cîrlibaba și Ciocănești, au intervenit, sâmbătă,  cu patru autospeciale de stingere și 5 motopompe pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie de lemne, din curtea unei pensiuni turistice din comuna Cîrlibaba.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau magazia de lemne, lemn de foc și astereala acoperișului piscinei, cu pericol de propagare la clădirea pensiunii turistice.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de aproape trei ore.

În incendiu au ars magazia de lemne pe 80 mp, circa 30 mc lemn de foc și 80 mp din acoperișul piscinei și s-au degradat 100 mp de tablă și scule electrice aflate în magazie.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost depozitarea jarului și cenușei nestinse în apropierea materialelor combustibile.

ISU Suceava notează că din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat clădirea pensiunii turistice, cu bunurile aferente. (N.B.)


Intră acum și în grupul de