Primarul Ion Lungu a deschis anul școlar în 16 unități de învățământ sucevene. Primarul a prezentat lista elevilor ce vor fi premiați de municipalitate pentru performanțe școlare și sportive FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a reușit, luni, să participe la festivitățile prilejuite de deschiderea noului an școlar la un număr de 16 unități de învățământ din municipiul Suceava, dintre care opt școli, cinci licee și trei grădinițe.

Primarul a spus că a avut onoarea sa participe la deschiderea anului școlar în 16 unități de învățământ, de  toate formele, respectiv preșecolar, primar, gimnazial și liceal din toate cartierele municipiului Suceava.

El a transmis mesajul municipalității cu acest prilej și a prezentat lista elevilor care vor fi premiați pentru performanțele școlare și sportive obținute în anul școlar precedent în conformitate cu Hotărârea și Regulamentului aprobat de Consiliu Local Suceava în acest sens. 

Primarul Ion Lungu a reamintit că municipalitatea suceveană a alocat și în bugetul acestui an suma de aproximativ 10 milioane de euro pentru cheltuielile materiale ale școlii sucevene, pentru reparații și investiții .

„Pentru noi, școala reprezintă o prioritate, o investiție în viitor”, a spus primarul.

El i-a asigurat pe cei prezenți la festivitățile de deschidere a noului an școlar de tot sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Suceava.

Primarul Sucevei a urat mult succes elevilor, profesorilor și multă răbdare din partea părinților


Intră acum și în grupul de