O femeie a fost rănită într-un accident produs în comuna Vama. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, dar ulterior s-a prezentat la poliție


Intră acum și în grupul de

O șoferiță din Sibiu a fost rănită după ce mașina acesteia a fost acroșată de un alt autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului imediat după producerea lui.

După impactul inițial, mașina femeii a fost proiectată pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu gardul ce împrejmuia un imobil din zonă.

Imagine ilustrativă

Accidentul a avut loc duminică noaptea, pe DN 17 din comuna Vama, satul Prisaca Dornei.

Femeia se deplasa spre Suceava, iar după accident a reținut doar că a fost lovită de un BMW negru.

Conducătoarea auto s-a prezentat la Spitalul Municipiului Câmpulung Moldovenesc, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, și unde a fost diagnosticată cu „contuzie gleznă picior stâng”.

Totodată, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Ulterior, în jurul orei 14:00, la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, s-a prezentat un localnic de 20 de ani, care a declarat faptul că el a condus autoturismul implicat în accident.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00mg/l alcool pur în aer expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de