Au intrat prin acoperiş pentru a fura dintr-un depozit


Intră acum și în grupul de

Mai multe persoane au pătruns printr-un acoperiş într-un depozit cu intenţia de a fura, dar nu şi-au mai dus la capăt intenţia pentru că s-a declanşat sistemul de alarmă. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 08.00 prin „SNUAU 112” poliţiştii au fost sesizaţi că persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială cu punct de lucru Fălticeni, situat pe strada Caporal Popescu, de unde au încercat să sustragă bunuri.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că societatea prejudiciată se învecinează cu o altă societate comercială, între cele două depozite fiind un perete comun. Persoanele suspecte au urcat pe acoperişul depozitului cu materiale de construcţii aparţinând societăţii vecine, au desprins o placă de azbest din acoperiş, s-au deplasat prin podul imobilului şi au tăiat plasa de sârmă ce acoperea tavanul cu termoizolaţie din vată de sticlă, după care au înlăturat plăci din PVC din tavanul fals al depozitului aparţinând societăţii prejudiciate în care se aflau mai multe baxuri cu ţigări diferite mărci şi băuturi alcoolice.

Activitatea infracţională a fost stopată de declanşarea sistemului de alarmă din depozit, iar din depozit nu au fost sustrase bunuri.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de „furt calificat”, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de