Autoturismul unui vicovean a ars ca o torţă în miez de noapte


Intră acum și în grupul de

Aproape nimic nu a mai rămas din maşina în valoare de 600 milioane de lei vechi, a unui vicovean, autoturism ce a ars în noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 02:27, astfel Garda de intervenţie Vicovu de Sus a ajuns la faţa locului cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiu izbucnit la un autoturism, marca Mitsubishi Pajero, aparţinând lui Petru M., în comuna Vicovu de Jos, str. Principală.

La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta violent în interiorul autovehiculului, existând pericolul de propagare la o casă de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 03.50, în limitele găsite, arzând materiale combustibile din interiorul autoturismului, respectiv tapiţeria, bordul, scaunele şi două cauciucuri.

Pagubele au fost estimate de proprietar la cca. 60.000 lei. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire. Pompierii au salvat compartimentul motor al autovehiculului şi casa de locuit, în valoare de circa 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de