Poliţiştii suceveni au venit în sprijinul copiilor de la Centrul „Visătorii”


Intră acum și în grupul de

Impresionaţi de cazul celor 25 de copii care locuiau în Centrul de plasament “Visătorii” din Fundu Moldovei, ce a luat foc în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au efectuat o acţiune umanitară. Potrivit Biroului de presă al IPJ Suceava, marţi şi miercuri, poliţiştii au donat bunuri în valoare de 2.000 lei, constând în îmbrăcăminte- treninguri, tricouri şi încălţăminte.

Mare a fost bucuria acestor copii care, pe lângă faptul că au fost năpăstuiţi de soartă, fiind abandonaţi de părinţi, acum au rămas şi fără acoperiş deasupra capului, după ce în noaptea de luni spre marţi la Centrul de Plasament „Visătorii” Fundu Moldovei, a izbucnit un incendiu din cauza coşului de evacuare a fumului neprotejat termic corespunzător faţă de materialele combustibile.

În incendiu a ars acoperişul, mansarda şi cele opt camere de la etaj pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, mobilier, trei computere, o imprimantă, articole textile şi de papetărie. De asemenea, s-au degradat pereţii, plafonul şi tâmplăria clădirii, pagubele fiind estimate la cca. 100.000 lei. Astfel că orice ajutor în bunuri sau bani este binevenit.

Până la refacerea clădirii, cei 25 de copii vor sta la familiile angajaţilor centrului.


Intră acum și în grupul de