E.ON Gaz întrerupe marţi alimentarea cu gaze naturale în municipiul Fălticeni

E.ON Gaz Distribuţie anunţă că marţi, va sista temporar alimentarea cu gaze naturale a municipiului Fălticeni din judeţul Suceava, începând cu ora 11.00.

Sistarea distribuţiei gazelor naturale este necesară pentru a permite companiei Transgaz S.A. să efectueze unele lucrări specifice la reţeaua magistrală de transport a gazelor naturale.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor din sistemul de transport a gazelor naturale, în jurul orei 16.00

„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928 număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie; sau 0800.800.928 număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă”, se arată într-un comunicat al E.ON Gaz Distribuţie.