Peste 20.000 de vizitatori și spectatori la Târgul de Toamnă-Produs în Bucovina și la spectacolul aniversar al Ansamblului „Ciprian Porumbescu”. Flutur: În aceeași formulă ne vom deplasa și în țară


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava a organizat la finele săptămânii trecute la Suceava două evenimente importante care au atras peste 20.000 de vizitatori și spectatori, a anunțat, luni, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, timp de trei zile a fost organizat un „eveniment de ținută” prin care s-a sărbătorit 65 de ani de la înființarea Ansamblului Artistic ”Ciprian Porumbescu”, un ansamblu de elită, o instituție de prestigiu a Consiliului Județean Suceava, un important ambasador al județului Suceava și al Bucovinei.

„Doar aici, în cele 3 zile, am avut peste 10.000 de spectatori. Doresc să mulțumesc pe această cale sucevenilor și tuturor celor care au fost prezenți”, a spus Flutur.

El a menționat că tot în centrul municipiului Suceava, Consiliul Județean Suceava  împreună cu Asociația ”Produs în Bucovina, a organizat, în perioada 11-15 septembrie, Târgul de Toamnă ”Produs în Bucovina”.

„Standurile și produsele celor de la ”Produs în Bucovina” au atras aprecierile vizitatorilor și cumpărătorilor prezenți într-un număr foarte mare pe esplanada Casei de Cultură. Am făcut și voi continua să fac apel către suceveni să cumpere produse din județul Suceava”, a spus Flutur.

El a adăugat că în cadrul Târgului au evoluat formații reprezentând toate zonele folclorice ale județului.

„Formatul și locația s-au dovedit a fi de un real interes din partea sucevenilor, drept care ne propunem ca următoarele ediții să le organizăm tot în centrul Sucevei”, a anunțat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a mai declarat că în aceeași formulă de succes de la Suceava vor fi făcute și deplasări în țară.

„În aceeași formulă ne vom deplasa și în țară”, a spus președintele Flutur care a precizat că în prima parte a lunii octombrie împreună cu cei de la  ”Produs în Bucovina” CJ Suceava va fi la Cluj-Napoca.


Intră acum și în grupul de