Piața Mică intră în modernizare. Lucian Harșovschi: Proiectul prevede atât o parcare subterană cât și o construcție nouă pentru spațiile comerciale. Vezi cum va arăta noua investiție (FOTO)


Intră acum și în grupul de

O asociere de firme a cărei lider este SUCT SA Suceava urmează să modernizeze Piața Mică din Suceava printr-un proiect în valoare de 10 milioane de lei și care ar urma să se încheie în maxim 24 de luni.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat că după modernizarea Pieței Centrale și a celei din Burdujeni, Primăria municipiului Suceava demarează în acest an modernizarea Pieței Mici.

„Noutatea este că proiectul prevede atât realizarea unei parcări subterane cu 67 locuri, precum și a unei construcții noi pentru spațiile comerciale”, a spus viceprimarul.

El a menționat că valoarea totală a proiectului fiind de 10.248.463 lei, iar durata execuției este de 24 de luni.

„Am toată încrederea în asocierea S.C. S.U.C.T. S.A. – S.C. LOIAL IMPEX S.R.L. – S.C. DON PROIECT S.R.L., că va realiza lucrări de calitate și că, dacă finanțarea va fi asigurată prompt, le va finaliza înainte de termenul stabilit”, a mai declarat viceprimarul.

Pe toată durata lucrărilor se va pune la dispoziția comercianților o suprafață de 1500 mp, pentru ca aceștia să nu-și întrerupă activitatea iar sucevenii să aibă posibilitatea de a cumpăra produse agroalimentare proaspete.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a menționat că este asigurată finanțarea pentru această investiție, cu decontare imediată,  pentru ca lucrările să nu dureze.


Intră acum și în grupul de