Primarul Ion Lungu consideră că dezvoltările de la Spitalul Județean Suceava sunt bine primite de cetățenii Sucevei și a amintit că primele secții ale SJU au fost modernizate de Primărie în anii 2007-2008: De 15 ani municipiul Suceava finanțează an de an Spitalul Județean


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, joi, la evenimentul de lansare a proiectului SJU Suceava „Spitalul comunității tale” că Primăria Suceava este parte a acestei povești de succes, dar a remarcat că , din păcate nimeni nu mai pomenește de implicarea municipalității sucevene.

„De 15 ani municipiul Suceava finanțează an de an Spitalul Județean”, a spus Ion Lungu care a menționat că a avut privilegiul ca primele secții din spital să fie modernizate de Primăria Suceava în anii 2007-2008.

El a arătat că alături de alți stâlpi ai societății, comunitatea locală suceveană se sprijină pe Spitalul Județean Suceava, iar Primăria Suceava contribuie cu tot ceea ce este posibil pentru susținerea acestui proiect.

Primarul Ion Lungu a mai declarat că este important și cum văd cetățenii ceea ce se întâmplă la Spitalul Județean Suceava și a arătat că „din fericire se vede bine”.

„Astăzi cetățenii și-au schimbat percepția când se discută despre spital”, a spus Lungu care a menționat că Spitalul Județean s-a modernizat cel mai puternic după ce a fost transferat la CJ Suceava și a subliniat că unitatea spitalicească a avut parte de un manager foarte bun care a făcut lucruri bune și speră că le va continua.

El a arătat că se impune apropierea spitalului de comunitate și că aici mai este de lucru, dar că drumul este bun.

Ion Lungu a mai declarat că Primăria Suceava sprijină medicii noi care schimbă vechea generație și le oferă și locuințe, menționând că este aprobat un bloc ANL pentru bugetari care se va adresa în mare măsură pentru cadrele medicale ale SJU Suceava.

Primarul Ion Lungu a dezvăluit că atunci când economia țării „duduia” a avut oferta să se finanțeze un spital municipal în Suceava, dar că a declinat oferta și a apreciat că se impune ca toate resursele să fie îndreptate spre Spitalul Județean și consideră că decizia pe care a luat-o atunci a fost cea bună. (T.B.)


Intră acum și în grupul de