Accident…cu schimb de replici


Intră acum și în grupul de

Faptul că participanţii la trafic au propriile reguli de circulaţie a fost confirmat şi de un accident petrecut marţi, în jurul orelor prânzului, în municipiul Suceava. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 14.11, A. ALEXANDRU, de 31 ani din comuna Grămeşti, în timp ce conducea o motocicletă pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, pe banda a II-a de circulaţie, din direcţia Maraton către staţia Curcubeu, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Zorilor, un autoturism care circula din sens opus pe banda de lângă axul drumului, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, iar pentru a evita impactul cu acesta, conducătorul motocicletei a virat dreapta, a frânat, pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi căzând pe carosabil. Între cele două autovehicule nu a existat impact.

Conducătorul motocicletei a mai declarat verbal faptul că a avut un schimb scurt de replici cu persoana care se afla la volanul autoturismului în cauză, după care acesta a plecat mai departe pe strada Zorilor.

Conducătorul motocicletei a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde, în urma consultaţiei medicale, victimei i s-a stabilit diagnosticul: „plagă contuză cu escoriaţii cot drept, cot stâng, antebraţ drept, genunchi stâng şi genunchi drept”, necesitând pentru vindecare un număr de 15 – 17 zile de îngrijiri medicale. Victima nu a rămas internată în spital.

Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, a fost identificat autoturismul implicat în accident pe strada Zorilor din municipiul Suceava care se afla parcat în dreptul Liceului de Informatică. De asemenea, în jurul orelor 16.25 a fost identificat şi conducătorul autoturismului în cauză, în persoana lui S. ŞTEFAN, de 41 ani, din municipiul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul motocicletei purta casca în momentul producerii evenimentului rutier.


Intră acum și în grupul de