Sediul poștal din Găinești, spart de hoți


Intră acum și în grupul de

Polițiștii caută de miercuri, la prânz, indivizii ce au spart sediul poștal din Găinești și au plecat cu o cutie de valori pe care au smuls-o din podea. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 11.47, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Slatina au fost sesizaţi telefonic de către o oficiantă a Ghişeului Poştal Găineşti, N. Angela, în vârstă de 36 ani, din localitate, despre faptul că în cursul nopţii de 19/20.05.2009, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în sediul ghişeului, de unde au sustras o cutie de valori din metal, care era fixată în podeaua de lemn cu două şuruburi, în care se aflau aproximativ 1400 lei, ştampile, alte documente şi cartele telefonice.

În urma verificărilor s-a stabilit că autorii au pătruns în clădire prin demontarea unui geam amplasat deasupra uşii de acces, iar din hol au forţat sistemul de închidere tip yală al uşii ghişeului poştal.

Ghişeul poştal este asigurat cu grilaj metalic la ferestre şi uşa de acces, neavând instalat sistem de alarmare sau monitorizare video, iar la ultimul control al lucrătorii postului de poliţie pe data de 25.04.2009, a fost stabilite măsuri de remediere a neajunsurilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de