Cel mai mare lanț de cafenele din lume, Starbucks, caută angajați pentru Suceava. Directorul operațional al francizorului anunța din luna mai că intenționează să pătrundă în noi orașe


Intră acum și în grupul de

Compania poloneză care deține franciza Starbucks în România și în mai multe țări europene, AmRest, a lansat, luni, pe platforma ejobs.ro oferte de angajare pentru barman și șef de tură pentru mai multe orașe, inclusiv Suceava.

captură ejobs.ro

Intenția AmRest de a deschide cafenele Starbucks în mai multe orașe din România a fost anunțată încă din luna mai de Karol Żuradzki, director de operațiuni regionale la al AmRest într-un interviu pentru revista biz.

„În această regiune, inclusiv în România, există foarte mult spațiu de creștere pentru cafenele, pentru Starbucks. Pe lângă continuarea expansiunii, ne dorim să aducem și noi concepte – cum sunt cele de drive-thru sau Reserve Clover – care să ne permită să ne extindem, să pătrundem în noi orașe și să le dăm clienților noștri posibilitatea să vină la noi să se bucure de o cafea bună”, a spus Żuradzki.

El preciza că sunt orașe suficient de mari în care compania nu e prezentă.

„În prezent, ne uităm cu atenție și la orașele mai mici. Anul trecut în luna decembrie am deschis o cafenea în Baia Mare. Încă sunt câteva orașe în România suficient de mari, care se dezvoltă într-un ritm accelerat, în care nu suntem prezenți”, a menționat directorul operațional AmRest.

Starbucks, companie înființată în 1971 în Seattle, este cel mai mai mare lanț de cafenele din lume având peste 16.000 de locații în 44 de țări.

În urmă cu trei ani a fost lansată o petiție pentru deschiderea unei cafenele Starbucks la Suceava care a strâns aproape 800 de semnături. (N.B.)


Intră acum și în grupul de