Amenzi cu grămada pentru viteză şi lipsa centurii de siguranţă


Intră acum și în grupul de

Cadrele Serviciului de Poliţie Rutieră şi ale formaţiunilor de profil din teritoriu, au efectuat sâmbătă şi duminică, o serie de controale în trafic în scopul prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de consumul de alcool şi excesul de viteză, de către conducătorii de autovehicule. Potrivi IPJ Suceava, au fost constatate 6 infracţiuni la regimul circulaţiei, dintre care 3 de conducerea sub influenţa alcoolului, una de conducere a unui autoturism neînmatriculat, una de conducere fără permis de conducere corespunzător şi una de conducere cu permisul de conducere suspendat.

Poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere, respectiv unul pentru depăşire neregulamentară şi 3 pentru depăşirea regimului legal de vitează şi 5 certificate de înmatriculare, din care 4 pentru lipsă I.T.P. şi 1 pentru lipsă R.C.A.

Au fost aplicate 373 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 34.380 lei, din care: 129 viteză, 1 depăşire, 12 defecţiuni, 2 lipsă I.T.P., 1 lipsă R.C.A., 75 centuri, 15 telefon mobil, 17 lumini D.N., 3 marcaj continuu, 5 acces interzis, 7 încălcare indicator obligare, 16 opriri/staţionări şi 39 alte abateri. Totodată, au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale şi altor categorii de participanţi la trafic: 12 pietoni, 15 căruţaşi, 21 mopede şi 3 biciclişti.

Astfel C. Cristinel, în vârstă de 23 ani, din comuna Poiana-Stampei, judeţul Suceava, a condus un autoturism pe strada Unirii din municipiul Vatra-Dornei, judeţul Suceava, în timp ce se afla în perioada de suspendare a dreptului de a conduce, iar H. Gabriela, de 43 ani, din municipiul Iaşi, judeţul Iaşi, a condus un autoturism pe DN 2E, în localitatea Clit, judeţul Suceava cu o viteză de 104 km/h..


Intră acum și în grupul de