A căzut în cap de pe bicicletă şi a decedat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Dolheşti a decedat, după ce a căzut în cap de pe bicicletă. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 20.55, pe drumul comunal DC „La Cazane”, în interiorul comunei Dolheşti, A. Marin, în vârstă de 58 ani localnic, în timp ce se deplasa pe bicicletă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut decedând. Bărbatul nu purta vestă reflectorizantă, iar bicicleta era echipată corespunzător.

Şi un mopedist a suferit duminică un accident. Potrivit IPJ, la ora 20.15, pe DJ 208 B în interiorul comunei Siminicea, N. Viorel, de 38 ani localnic, în timp ce conducea un moped, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism, condus de B. Mihai ,de 27 ani din municipiul Suceava, cu care a intrat în coliziune laterală stânga.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui N. Viorel, care nu purta cască de protecţie şi nici nu posedă atestat, fiind transportat la spital unde i s-a stabilit diagnosticul „policontuzionat prin accident rutier, plagă contuză parietală”.
Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi 0,60 mg/l în cazul lui N. Viorel, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de