Alexandru Băișanu, mesaj de încredere pentru studenții care au ales USV la început de an universitar: La USV se face carte, iar studenții nu vor fi sub nicio formă de rangul doi


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, conf. dr. în cadrul USV a transmis, luni, la deschiderea anului universitar un mesaj de încredere pentru studenții care au ales această universitate.

„Știu că în USV se face carte, iar copiii care vor să învețe au baza necesară, au condiții, au profesori, specialiști care îi pot îndruma ceea ce înseamnă că nu vor fi sub nicio formă studenți de rangul doi”, a spus Băișanu.

El a mai declarat că acest început de an universitar înseamnă un început de drum pentru o nouă generație.

„Vă felicit pe toți cei ce au ales să fie studenții Universității “Ștefan cel Mare” Suceava. Viitorul vă aparține! Profesorii vor șlefui diamantele, iar voi, studenții, veți străluci România merge prin voi înainte, cu demnitate”, a spus Băișanu care a urat succes tuturor studenților.

El a menționat că în calitatea sa de deputat  a acționat pentru sprijinirea USV și a întregii activități de educație din țară, iar în calitatea de profesor în cadrul USV este fericit că are studenți minunați cu care formează echipe.


Intră acum și în grupul de