A furat ghivecele cu flori de la o pensiune din Vama


Intră acum și în grupul de

Administratorul unei pensiunii din Vama a reclamat la poliţie că a rămas fără ghivecele cu flori ornamentale. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de 24/25.05.2009, persoane necunoscute au pătruns cu un autovehicul în incinta împrejmuită a unei pensiuni situată în comuna Vama, al cărei administrator este O. Gabriel, din municipiul Cîmpulung Moldovenesc, iar de pe terasa acesteia au sustras 3 ghivece masive cu flori ornamentale de diferite specii, în valoare de 400 lei, iar la plecare, efectuând o manevră de mers înapoi, au distrus arbuşti ornamentali în valoare de 100 lei.

În jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vama au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în Germania, ce prezenta avarii la partea din spate, condus de C. Nicolae, de 29 ani, din comuna Vama, fără forme legale în comuna Frumosu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere şi nu poate da relaţii despre locul avarierii autoturismului, motiv pentru care s-a trecut la examinarea criminalistică a maşinii. Cercetările au fost extinse iar la domiciliul lui C. Nicolae din comuna Frumosu, au fost găsite şi recuperate bunurile sustrase, fiind predate administratorului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat”, „distrugere” şi „conducerea pe drumurile publice unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, urmând a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de