Olly, câinele pompierilor militari suceveni, s-a întors cu o medalie de la Campionatul de Dresaj al Câinilor de Serviciu al MAI

Câinele Olly, aflat în serviciul ISU Suceava, a ocupat locul III la proba „Câine căutare și salvare persoane” din cadrul Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu al Ministerului Afacerilor Interne.

Olly este dublu campion național, dar și preferatul publicului care vizitează sediul ISU de „Ziua porților deschise”.

Foto: ISU „Bucovina” Suceava

Redăm mai jos postarea ISU Suceava:

Olly, campionul pompierilor suceveni, dar și al inimilor tuturor copiilor care ne trec pragul de „Ziua porților deschise”, s-a întors și anul acesta cu o medalie de la Campionatul de Dresaj al Câinilor de Serviciu al Ministerului Afacerilor Interne.

Dublu campion național, Olly a confirmat din nou forma bună în care se află și a câștigat bronzul la categoria „Câine căutare și salvare persoane”. La competiția dintre toate structurile ministerului, echipajul canin al ISU Suceava s-a clasat al patrulea, iar la proba „Disciplină”, a ocupat un loc V, din totalul de 25 de echipaje prezente la competiție.

Felicitări conductorului plt.maj. Marius Manolachi, care a fost alături de Olly din primele luni de viață ale acestuia, educându-l ca pe propriul copil și transformându-l în campionul inimos de astăzi.