Şi-a sugrumat soţia în căruţă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat şi-a strâns soţia de gât, în tip ce mergea spre casă cu căruţă, până a omorât-o. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 22.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vultureşti au fost sesizaţi de B. Gheorghe, în vârstă de 53 ani, din localitate, despre faptul că s-a deplasat cu soţia sa, B. Elena, de 53 ani localnică, din satul Pleşeşti spre domiciliu cu atelajul hipo, iar atunci când a ajuns în curtea locuinţei, aceasta era decedată.

În urma efectuării necropsiei, duminică, s-a stabilit că „decesul victimei a fost violent şi s-a datorat unei asfixieri mecanice prin sugrumare”. Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că autorul omorului este soţul, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, în timp ce se deplasa spre domiciliu împreună cu soţia, în atelajul hipo, a sugrumat-o.

În baza probatoriului a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca la 01.06.2009, să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor calificat”.


Intră acum și în grupul de