Şi-a sugrumat soţia în căruţă

Un bărbat şi-a strâns soţia de gât, în tip ce mergea spre casă cu căruţă, până a omorât-o. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 22.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vultureşti au fost sesizaţi de B. Gheorghe, în vârstă de 53 ani, din localitate, despre faptul că s-a deplasat cu soţia sa, B. Elena, de 53 ani localnică, din satul Pleşeşti spre domiciliu cu atelajul hipo, iar atunci când a ajuns în curtea locuinţei, aceasta era decedată.

În urma efectuării necropsiei, duminică, s-a stabilit că „decesul victimei a fost violent şi s-a datorat unei asfixieri mecanice prin sugrumare”. Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că autorul omorului este soţul, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, în timp ce se deplasa spre domiciliu împreună cu soţia, în atelajul hipo, a sugrumat-o.

În baza probatoriului a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca la 01.06.2009, să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor calificat”.

loading...