Președintele Klaus Iohannis vine miercuri la Suceava pentru a participa la inaugurarea noului Ambulatoriu integrat al Spitalului Județean Suceava.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa miercuri, 16 octombrie a.c., la inaugurarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, a anunțat Administrația Prezidențială.

Potrivit sursei citate, proiectul de reorganizare și lansare a unui nou ambulatoriu integrat de specialitate reprezintă un model de bune practici, în vederea asigurării unor servicii medicale de calitate superioară și a creșterii gradului de satisfacție a pacienților.

„Prin prezența sa la acest eveniment, Președintele Klaus Iohannis transmite un semnal important de susținere a unei reforme reale a sistemului sanitar din România, prin alinierea la trendul european și internațional de dezvoltare a serviciilor spitalicești oferite în regim ambulatoriu, precum și a sectorului de medicină primară și preventivă”, se arată în comunicat.