Hoț bătut crunt de un paznic cu bâta de baseball


Intră acum și în grupul de

Un hoț a ajuns la spital cu multiple traumatisme și fracturi costale, după ce a fost prins în timp ce fura. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 08.17, Poliţia a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de către G. Sorin administrator la o societate comercială din Vereşti despre faptul că o persoană a încercat să intre în incinta societăţii şi se află căzută în şanţ.

Cel în cauză a fost identificat în persoana lui R. Vasile de 39 ani, din comuna Pătrăuţi şi a fost internat în Spitalul Judeţean Suceava cu diagnosticul de „politraumatism prin agresiune – contuzie cervicală, toraco-abdominlă, fracturi costale”.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în seara de 31.05, R. Vasile a fost surprins de C. Alin, de 18 ani, din oraşul Salcea în timp încerca să-i sustragă mai multe bunuri din camera unei bascule situată în incinta unei societăţi comerciale din Vereşti, locaţie înconjurată cu gard şi poartă de acces, iar C. Alin folosea camera permanent cu scopul să păzească porumbul depozitat în cele 6 coşere închiriate în apropiere.

Cei doi s-au luat la bătaie, iar C. Alin l-a sunat de pe telefon, pentru a cere ajutor, pe G. Constantin, de 33 ani, localnic, care l-a lovit cu bâta pe R. Vasile. Văzând că nu se lasă dezarmat şi este periculos, C. Alin i-a aplicat lui R. Vasile mai multe lovituri cu bâta de baseball peste cap, picioare şi coaste scoţându-l afară din camera basculei.

În jurul orei 06.00, C. Alin şi G. Constantin fără a anunţa serviciile de urgenţă, au încercat să-l convingă pe R. Vasile să părăsească zona, dar acesta a căzut într-un şanţ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de „tâlhărie” faţă de R. Vasile, iar faţă de C. Alin şi G. Constantin pentru „lovire şi alte violenţe”, urmând ca funcţie de numărul de zile îngrijiri medicale să se dispună procedural. Totodată, urmează a se stabili dacă s-au depăşit sau nu în limitele legitimei apărări de cele două persoane.


Intră acum și în grupul de