Președintele Klaus Iohannis s-a plimbat prin centrul Sucevei, a făcut poze cu sucevenii și a purtat scurte discuții cu aceștia, dar și cu copii de grădiniță. Șeful statului s-a întâlnit și cu parlamentarii și aleșii locali PNL din județ//FOTO/VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit, miercuri, la sediul PNL Suceava, cu primarii liberali suceveni, cu consilieri locali și județeni PNL, dar și cu parlamentarii liberali suceveni.

Înainte de această întâlnire, președintele Iohannis mers pe jos din centrul Sucevei până la sediul PNL fiind însoțit de președintele PNL Suceava Gheorghe Flutur, de vicepreședintele regional al PNL, deputatul Ioan Bălan și de prim vicepreședintele organizației municipale Suceava a PNL, viceprimarul Lucian Harșovschi.

Pe traseul străbătut, președintele Klaus Iohannis s-a fotografiat cu sucevenii, a purtat scurte discuții cu aceștia, dar a interacționat și cu două grupe de preșcolari care se aflau în parcul central pentru a strânge frunze căzute din copaci pentru a le folosi la grădiniță în realizarea unor aranjamente autumnale.

În discuțiile pe care le-a avut cu oficialii suceveni în timpul acestei plimbări, președintele a abordat mai multe probleme ale administrației, dar a și remarcat curățenia din oraș.

În fața sediului PNL, Klaus Iohannis a fost întâmpinat de primarul Ion Lungu, care i-a transmis că este așteptat de „armata liberală” , iar mai multe dintre persoanele aflate în zonă i-au cerut autografe pe volume scrise de președinte.

Președintele Klaus Iohannis a primit din partea liderului liberal sucevean Gheorghe Flutur o statuetă sculptată în lemn reprezentându-l pe Ștefan cel Mare, dar și un album „Bucovina”. Totodată, la SJU Suceava, președintelui i s-a oferit icoana Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, patronul unității spitalicești.

După întâlnirea cu primarii și parlamentarii liberali suceveni, președintele Klaus Iohannis s-a fotografiat cu aceștia.


Intră acum și în grupul de