Ţigări ascunse până şi în roata de rezervă


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au depistat în maşina unui fălticenean, ţigări în valoare de 1.239 lei, ce erau ascunse în diferite locaşuri din autoturism şi urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit. Potrivit IJPF Suceava, miercuri, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Citroen”, cetăţeanul român I. Victor, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în Fălticeni.

În urma controlului amănunţit asupra persoanei şi a mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşul roţii de rezervă, în torpedou, sub bancheta din spate şi în bagajele personale, un număr de 295 pachete de ţigări mărcile „Ronson”, „Pall Mall”, „Plaza” şi „Next”, de provenienţă ucraineană.

Fălticeneanul a declarat echipei de control că a achiziţionat ţigările din Ucraina cu scopul de a le comercializa în România, în vederea obţinerii de profit.
Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.239 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către organele vamale, iar I. Victor a fost sancţionat contravenţional.


Intră acum și în grupul de