Ofertele industriei auto, expuse în parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Cei curioşi să afle noutăţile oferite de industria auto, să admire cele mai noi modele de autoturisme sau chiar să participle la sesiuni de drive test pot să viziteze parcarea centrului comercial Shopping City Suceava care, începând de joi, găzduieşte cea de-a VIII-a ediţie a târgului “Expo Auto Bucovina”.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc joi, începând cu ora 13:00, la City Gallery din incinta complexului comercial care găzduieşte expoziţia. Directorul adjunct al CCIA Suceava, Lucian Gabriel Grigoriu, a declarat într-o conferinţă de presă care a marcat deschiderea manifestării că deşi criza financiară a afectat vizibil sectorul auto, se doreşte ca acest târg să reprezinte o “sărbătoare” pentru Suceava care să-i informeze pe cei interesaţi în legătură cu noile oferte, modele şi servicii ale industriei auto.

În deschidere a luat cuvântul şi Mircea Petrariu, directorul Shpping City Suceava, care, după ce şi-a exprimat mulţumirea în legătură cu parteneriatul dintre CCIA Suceava şi complexul comercial sucevean, a continuat apreciind faptul că, deşi industria şi dealerii auto nu trec prin cele mai bune momente, aceştia “ştiu să lupte cu criza într-un mod profesionist, onorând cerinţele cumpărătorilor şi oferindu-le cele mai bune servicii.”

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru segmentul auto, este specializată în autoturisme, microbuze, vehicule utilitare uşoare, biciclete, scutere, ATV-uri, motociclete, echipamente şi accesorii pentru autovehicule,piese şi accesorii auto, tuning, şcoli de şoferi şi altele.

Tot cu acest prilej va fi organizat şi un concurs de carting, sub egida “Cupa Expo Auto Bucovina la Carting”. Sucevenii au prilejul să participe la sesiuni de drive test şi să asiste la lansările unor noi modele de autoturisme. De asemenea, organizatorii oferă celor interesaţi de noile reglementări ale legislaţiei rutiere posibilitatea de a-şi verifica şi evalua cunoştinţele.

Târgul “Expo Auto Bucovina”, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava în parteneriat cu Shopping City Suceava, este deschis publicului larg în perioada 4 – 8 iunie a.c.

Manifestarea beneficiază de prezenţa activă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.


Intră acum și în grupul de