Mopeduri implicate în accidente


Intră acum și în grupul de

Două mopeduri au fost implicate joi, în accidente rutiere. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 16.15, pe strada Podu Verde la intersecţia cu strada 22 Decembrie, din Municipiul Vatra Dornei, I. Ion, de 23 de ani din comuna Fântâna Mare, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui moped, ce era condus regulamentar de L. Ioan, de 58 de ani localnic, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului , care purta cască de protecţie

Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot joi, la orele 20.45, pe strada Sfântul Ioan Botezătorul din oraşul Siret, S. Lucian, de 31 de ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism s-a angajat în depăşirea regulamentară a unui autoturism oprit pe partea dreaptă a drumului, moment în care a fost acroşat de un moped, condus de S. Marius, de 35 ani, din comuna Muşeniţa, care circula în aceeaşi direcţie cu viteză superioară, efectuând neregulamentar manevra de depăşire (triplare).

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui C. Carmen, de 34 ani, din comuna Muşeniţa, pasageră pe moped, care a fost transportată la spital de către S. Lucian cu autoturismul implicat în accident, anunţând imediat şi poliţia.

Ambii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de