Prinşi de proprietar în timp ce ieşeau din curte cu lucrurile furate


Intră acum și în grupul de

Doi fraţi minori, din Paşcani şi un adolescent din Dorohoi au fost prinşi de un sucevean în timp ce ieşeau din curte cu lucrurile furate. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 15.11, P. Dumitru, din municipiul Suceava, a sesizat prin „SNUAU 112” faptul că a surprins mai multe persoane care au pătruns în locuinţa sa, de unde i-au sustras bunuri.

Din cercetări a rezultat că în jurul orelor 14.30, suceveanul a plecat de acasă pentru o perioadă scurtă de timp, fără a asigura intrarea în locuinţă şi în curtea acesteia. La câteva minute, în timp ce se întorcea la domiciliu, a fost anunţat telefonic de vecini că două persoane necunoscute au ieşit din curtea sa cu bunuri, păgubaşul ajungându-le cu autoturismul proprietate pe strada Gheorghe Doja, în apropiere de imobilul său.

Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind minora U. F., în vârstă de 12 ani, împreună cu U. S., ambii din municipiul Paşcani, judeţul Iaşi şi L. Vasile, de 18 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.

În jurul orelor 15.00, U. F. şi L. Vasile, în timp ce se aflau pe strada Gheorghe Doja, au pătruns pe poarta întredeschisă în curtea lui P. Dumitru, iar din locuinţă, care nu avea uşa de acces asigurată, au sustras un monitor P.C., un aparat foto digital, două sacouri bărbăteşti şi o rochie de damă, în valoare de 1.250 lei, bunuri care au fost recuperate în totalitate şi predate proprietarului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru minora U.F. şi L. Vasile pentru comiterea infracţiunilor de „violare de domiciliu” şi „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de