Primarul Ion Lungu anunță că licitația pentru achiziția de 35 de autobuze electrice pentru TPL va fi organizată în luna noiembrie. Pentru alte 15 autobuze electrice ce vor ajunge la Suceava încă se analizează ofertele depuse


Intră acum și în grupul de

Licitația pentru achiziția a 35 de autobuze electrice pentru municipiul Suceava va fi organizată în data de 25 noiembrie a anunțat, miercuri, primarul Ion Lungu.

El a spus că este o licitație importantă pentru achiziția unui număr de 35 de autobuze electrice, din care 25 de autobuze mari, de 12 metri lungime și alte zece autobuze mici, de 6 metri lungime, cu o valoare de 66,32 milioane de lei.

Primarul a mai anunțat că în 28 octombrie va fi reluată licitația pentru amenajarea autobazei Diviziei electrice a TPL și că este încrezător că vor veni ofertanți, valoarea contractului fiind de 15,2 milioane de lei.

„Acest proiect intră în linie dreaptă. S-au finalizat lucrările la platforma betonată”, a spus Lungu care a menționat că se lucrează și la asigurarea alimentării cu energie electrică a acestei autobaze a Diviziei electrice a TPL.

Totodată, primarul a spus că achiziția unui număr de 15 autobuze electrice mari, realizată centralizat de MDRAP, este în faza de analiză a ofertelor, precizând că firmele care au ofertat sunt serioase. (T.B.)


Intră acum și în grupul de