Poliţist accidentat grav în timp ce se deplasa pentru a participa spre un filtru

Aflat în misiune un poliţist a fost grav rănit în timp ce se deplasa cu viteză spre locul în care colegii săi organizau un filtru. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orei 13.30, în interiorul localităţii Bălcăuţi pe D.C. 35, S. Lorin, în vârstă de 23 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din anul 2004, lucrător la Postul de Poliţie Bălcăuţi, în timp ce conducea autospeciala marca Dacia Logan, proprietatea I.P.J. Suceava, datorită neadaptării vitezei într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a poliţistului, ce necesită 30 – 35 zile îngrijiri medicale şi avarierea autospecialei.
Poliţistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări s-a stabilit că poliţistul se afla în serviciu şi se deplasa având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune spre D.N. 2 pentru a face joncţiunea cu lucrătorii Postului de Poliţie Grăniceşti în vederea executării unui filtru pe linie de circulaţie.

Comanda I.P.J. Suceava a dispus prin Compartimentul de Inspecţie Internă verificarea împrejurărilor producerii evenimentului şi respectării metodologiilor în vigoare.

loading...