Spitalul Județean Suceava, premiat la Gala elitelor medicale pentru managementul calității în sănătate. Vasile Rîmbu: Reflectă respectul nostru față de pacienți și dorința de îmbunătățire continuă a calității serviciilor medicale și a actului medical


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a primit, vineri,  premiul pentru Managementul Calității în Sănătate în cadrul unui eveniment dedicat sistemului sanitar din țară, „Gala elitelor medicale”.

Managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat că acest premiu reflectă respectul conducerii SJU Suceava pentru pacienți.

„Managementul calității este o activitate continuă. Îl implementăm cu responsabilitate. Mulțumim pentru acest premiu, dar asigur pacienții că obiectivul nostru nu sunt premiile”, a spus managerul SJU Suceava.

El consideră că ceea ce a făcut echipa de la SJU Suceava până acum la spital ține, în primul rând, de normalitate.

„Managementul calității reflectă respectul nostru față de pacienți și dorința de îmbunătățire continuă a calității serviciilor medicale și actului medical. Și sunt convins că mai avem încă lucruri de făcut”, a spus Vasile Rîmbu.

El a subliniat că va continua să lucreze pentru servicii medicale de calitate și cu dorința de îmbunătățire continuă a calității actului medical în respect pentru pacienți.(N.B.)


Intră acum și în grupul de