Lucian Harșovschi spune că se lucrează la amenajarea Târgului de Crăciun și la montarea ornamentelor pentru Sărbătorile de Iarnă: Revelionul se va desfășura în centrul Sucevei, așa cum este normal


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, marți, că se fac amenajările pentru evenimentele care se vor desfășura în Suceava în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

El a spus că mai sunt 56 de zile până la Crăciun și că autoritățile locale sunt în grafic cu montarea ornamentelor de Sărbători.

„Se montează cupola din centrul municipiului Suceava. Se montează căsuțele pentru Târgul de Crăciun. În Consiliul Local, s-a reușit și s-a votat săptămâna trecută: Revelionul, spectacolul trecerii între ani, se va desfășura în centrul Sucevei, așa cum este normal”, a spus viceprimarul.

El a menționat că în momentul de față se lucrează la un program și că va fi organizată și o licitație pentru artiștii care vor evolua în cadrul Revelionului în aer liber.

„Vom prinde acolo, ca opțiuni, și un sistem de lasere, efecte luminoase, pentru ca sucevenii să fie mulțumiți de eveniment”, a spus Harșovschi.

El a menționat că programul Revelionului în aer liber va fi făcut public după ce se va definitiva și că pentru Târgul de Crăciun municipalitatea lucrează împreună cu Consiliul Județean la ultimele detalii. (T.B.)


Intră acum și în grupul de