Trei suceveni, care alimentau piața neagră din Suceava cu țigări de contrabandă, au fost reținuți în urma unor percheziții efectuate în județele Suceava și Neamț

Trei suspecți într-un dosar penal privind contrabanda cu țigări au fost reținute în urma unor percheziții efectuate, duminica, de polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava sprijiniți de forțe ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava și în cooperare cu IPJ Neamț.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în total, au fost pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, dintre care șase pe raza județului Suceava și unul pe raza județului Neamț.

Aceste percheziții au vizat domiciliile și locațiile folosite ca spații de depozitare de către mai multe persoane implicate în contrabanda cu țigări de proveniență extracomunitară, ocazie cu care, au fost descoperite și indisponibilizate 112.760 de țigarete, precum și alte bunuri care interesează cauza.

Trei dintre suspecţi, un bărbat de 38 de ani, un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 65 de ani, toți din municipiul Suceava au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și încarcerați în arestul IPJ Suceava, urmând ca, astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere procedurală.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activității infracționale, precum și a tuturor persoanelor implicate în comiterea ilegalităților.

loading...