Din cauza băuturii un mopedist s-a izbit de un indicator de restricţionare acces


Intră acum și în grupul de

Un mopedist era atât de beat încât nu a văzut indicatorul amplasat pe o stradă şi s-a izbit în el. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 02.20, pe str. Laţcu Vodă din oraşul Siret, T. Mihai, de 28 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu mopedul şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a observat un panou mobil cu indicatoare de restricţionare a accesului în zona Casei de Cultură pe care l-a acroşat căzând pe carosabil.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost diagnosticat cu ”hematom regiune zigomatică stângă, plăgi multiple escoriate faciale şi contuzii genunchi şi pumn stâng”, necesitând 8-10 zile îngrijiri medicale şi rămânând sub supraveghere în spital şi a pasagerului P. Mihai, de 32 ani, ce a fost diagnosticat cu ”plagă contuză arcadă sprâncenară dreaptă şi mentonieră şi escoriaţii mâini bilateral”, necesitând 4-5 zile îngrijiri medicale.

Cei doi nu purtau cască de protecţie, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul mopedului.


Intră acum și în grupul de