Motoscuterist minor, accidentat grav


Intră acum și în grupul de

Un adolescent s-a accidentat grav după ce s-a izbit cu motoscuterul într-un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la orele 18.00, pe un drum comunal neclasat asfaltat prin care se face legătura cu D.C. 38 A, în interiorul localităţii Dărmăneşti, C. Vasile,în vârstă de 17 ani, localnic, în timp ce conducea motoscuterul, datorită neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către R. Doinel, în vârstă de 40 ani, din aceeaşi localitate, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2003.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui C. Vasile, care purta cască de protecţie, însă nu poseda atestat de absolvire a vreunui curs de legislaţie rutieră.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă şi atât acesta cât şi conducătorul mopedului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de