A intrat cu maşina într-un grup de persoane


Intră acum și în grupul de

Două tinere aflate într-un grup mai numeros de persoane, ce stăteau de vorbă în afara drumului, au fost accidentate de un autoturism al cărui şofer nu s-a asigurat la mersul cu spatele. Potrivit IPJ Suceava luni, în jurul orelor 00.20, pe D.N. 2 H în interiorul oraşului Milişăuţi, D. Petru, în vârstă de 19 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2007, în timp ce conducea autoturismul a efectuat o manevră de mers cu spatele fără a se asigura corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând într-un grup de persoane aflate în staţionare, în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a Marinelei T., în vârstă de 18 ani, ce necesită pentru 15 zile îngrijiri medicale şi a minorei T. M., în vârstă de 14 ani, care are nevoie de 10 zile spitalizare, ambele din localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de